Egy Cég, egy cél, egy csapat...

…jelszavunk is jól jellemzi az összetartozást, a felelősségvállalás fontosságát nemcsak az ügyfelek, hanem egymás iránt is. Mindenki hozzátesz a sikerhez és mindenki profitál az eredményből. Munkatársaink büszkék arra, hogy a Társaságunknál dolgoznak, jó szívvel javasolnak minket állást kereső barátaiknak, ismerőseiknek. Ennél meggyőzőbb, jobb ajánlólevélre nincs is szükségünk.

Tanúsítványaink

Társaságunk az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti rendszer bevezetésével, majd annak az MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 45001:2018 és az MSZ EN ISO 22000:2018 szabványoknak egyaránt megfelelő integrált irányítási rendszerré történő átalakításával a vevői igényeket a legmagasabb színvonalon kívánja kiszolgálni, melyet folyamatosan fenntart és továbbfejleszt a fenti célok elérésének érdekében.

"Harmóniában a környezettel"

A Materiál-Plastik Kft. a gyártási folyamatok során kiemelt fontossággal kezeli a környezetbarát technológiákat. Semmilyen káros vagy veszélyes hulladékot és mellékterméket nem bocsát ki a környezetbe.A keletkező hulladék nagy részét újrahasznosítjuk, mely anyagok később visszakerülnek a gyártási technológia elejére. A korszerű gyártási technológiánknak köszönhetően 2005 évtől kezdődően a környezetbarát termék védjegy használati jogát is elnyertük.

Terméktesztek, minősítéseink

Vállalatunk rendszeres időközönként bevizsgáltatja teljes termékpalettáját. A laborvizsgálatokat a független Eurofins Food & Feed Testing végzi.